Hustvättarna i Sverige AB

202 12 Malmö

Telefon

040 – 23 23 66

}

Öppettider

7:00 – 18:00

Taktvätt

Tvätta ditt tak – en trygghet för ditt hus

Taktvätt med proffs

Hustvättarna är proffs på taktvätt och tvätt av olika typer av takpannor och taktyper. Vi utför taktvätt på bland annat betongpannor, tegelpannor, papptak och plåttak. Med beprövade taktvättsmetoder och flera års kompetens inom taktvätt är vi ett av Sveriges främsta företag på att tvätta tak. Undvik problem och ge ert tak en trygg lösning. Förebygg framtida skador och boka er taktvätt med Hustvättarna i Malmö. Utöver taktvätt utför vi även bland annat fasadtvättoch mark- och stentvätt.

Kontakta oss!

Jag önskar offert på:

Rengör på djupet

En tvätt ser även till att rengöra på djupet, och med en Grön-fri behandling hindrar du även att alger, mossa, lav och annan typ av påväxt på takpannorna kommer tillbaka. Förhindra skador innan det är för sent, låt oss tvätta ditt tak!

Fördelarna med taktvätt

Alger, mossa, lav och andra typer av påväxt sliter på ert tak och kan ge ett försämrat skydd. Genom att utföra er taktvätt ser ni till att taket är fritt från skadlig påväxt och på så sätt ger ni ert tak en längre livslängd och ett nytt fräscht resultat. Kombinera gärna med en takmålning.

Rent tak direkt

Imponera på dina grannar med ett rent och fräscht tak direkt!

Noggrann städning

Efter en taktvätt städar vi alltid noggrant undan efter oss!

Alg- & mossbehandling ingår

Du får alltid vår effektiva alg- och mossbehandling på köpet!

Ring oss idag för en fri offert & Besiktning