Hustvättarna i Sverige AB

202 12 Malmö

Telefon

040 – 23 23 66

}

Öppettider

7:00 – 18:00

Taktvätt i Södra Sverige

Tvätta ditt tak – en trygghet för ditt hus och din ekonomi

Taktvätt med proffs

Hustvättarna är proffs på taktvätt och tvätt av olika typer av takpannor och taktyper. Vi utför taktvätt på bland annat betongpannor, tegelpannor, papptak och plåttak. Med beprövade taktvättsmetoder och flera års kompetens inom taktvätt är vi ett av Sveriges främsta företag på att tvätta tak. Undvik problem och ge ert tak en trygg lösning. Förebygg framtida skador och boka er taktvätt med Hustvättarna i Malmö. Vi utför taktvätt i hela södra Sverige. Utöver taktvätt utför vi även bland annat fasadtvättoch mark- och stentvätt.

Tvättar i södra Sverige

Vi på Hustvättarna är experter på taktvätt, men vi är också extremt nogranna med vår service. Detta gör att vi vill hjälpa så många som möjligt och rör oss i stora områden för att tvätta tak. Vi hjälper tvättar tak bland annat i:

  • Skåne – Malmö, Lund, Helsingborg, Tomelilla
  • Blekinge – Kristianstad,  Karlskrona
  • Småland – Växjö, Jönköping, Kalmar
  • Halland – Halmstad
  • Göteborg
  • Stockholm

Kontakta oss för taktvätt!

Jag önskar offert på:

Rengör på djupet – Ekonomiskt smart

En tvätt ser även till att rengöra på djupet, och med en Grön-fri behandling hindrar du även att alger, mossa, lav och annan typ av påväxt på takpannorna kommer tillbaka. Om man rengör sina tak innan det gått för långt är det en stor ekonomisk vinning mot att behöva lägga nytt tak! Förhindra skador innan det är för sent, låt oss tvätta ditt tak!

Fördelarna med taktvätt

Alger, mossa, lav och andra typer av påväxt sliter på ert tak och kan ge ett försämrat skydd. Genom att utföra er taktvätt ser ni till att taket är fritt från skadlig påväxt och på så sätt ger ni ert tak en längre livslängd och ett nytt fräscht resultat. Du sparar alltså pengar på att hålla dina tak rena och fina! Kombinera gärna med en takmålning.

Rent tak direkt

Imponera på dina grannar med ett rent och fräscht tak direkt!

Noggrann städning

Efter en taktvätt städar vi alltid noggrant undan efter oss!

Alg- & mossbehandling ingår

Du får alltid vår effektiva alg- och mossbehandling på köpet!

Ring oss idag för en fri offert & Besiktning av ditt tak