Hustvättarna i Sverige AB

202 12 Malmö

Telefon

040 – 23 23 66

}

Öppettider

7:00 – 18:00

Taktvätt i Södra Sverige

Tvätta ditt tak – en trygghet för ditt hus och din ekonomi

Taktvätt med proffs

Hustvättarna är proffs på taktvätt och tvätt av olika typer av takpannor och taktyper. Vi utför taktvätt på bland annat betongpannor, tegelpannor, papptak och plåttak. Med beprövade taktvättsmetoder och flera års kompetens inom taktvätt är vi ett av Sveriges främsta företag på att tvätta tak. Undvik problem och ge ert tak en trygg lösning. Förebygg framtida skador och boka er taktvätt med Hustvättarna i Malmö. Vi utför taktvätt i hela södra Sverige. Utöver taktvätt utför vi även bland annat fasadtvättoch mark- och stentvätt.

Rengör tak i södra Sverige

Vi på Hustvättarna är experter på taktvätt, men vi är också extremt nogranna med vår service. Detta gör att vi vill hjälpa så många som möjligt och rör oss i stora områden för att tvätta tak. Vi hjälper tvättar tak bland annat i:

  • Skåne – Malmö, Lund, Helsingborg, Tomelilla
  • Blekinge – Kristianstad,  Karlskrona
  • Småland – Växjö, Jönköping, Kalmar
  • Halland – Halmstad
  • Göteborg
  • Stockholm

Kontakta oss för taktvätt!

Jag önskar offert på:

Rengör på djupet – Ekonomiskt smart

En taktvätt ser till att rengöra ert tak på djupet. Med en Grön-fri behandling minskar ni även risken att alger, mossa, lav och annan typ av påväxt på takpannorna kommer tillbaka. En regelbunden rengöring av taket har inte bara en förebyggande effekt mot skador och påväxt, samt bevarar skyddsbeläggningen på taket. En taktvätt bidrar även till stor ekonomisk vinning för er om det inte har hunnit gå för långt, då ni slipper lägga nytt tak. Vi rekommenderar regelbunden taktvätt. Beroende på vad för typ av tak och vilka förutsättningar ni har kan det handla om ett par gånger om år eller var tredje till fjärde år. Det kan handla om allt från väderläge till vilket material taket är i. När ni anlitar oss hjälper vi självklart till med rådgivning och lösningar utifrån era behov. Förhindra skadorna innan det är för sent, låt oss tvätta ditt tak!

tvätta bort alger, mossa & lav från tak

En taktvätt är mer än bara det visuella uttrycket, det bidrar också till längre livslängd. Alger, mossa, lav och andra typer av påväxt sliter på ert tak och kan ge ett försämrat skydd. Jämfört med annan smuts som sot och liknande försvinner inte denna påväxt av regn, då de växer fast på taket. Om påväxten sitter kvar för länge kan takets skyddsbeläggning/ytskikt bli skadat och i förlängningen även sprida sig ner under takplattorna eftersom mossa och liknande påväxt suger åt sig fukt. Genom att utföra en taktvätt ser ni till att taket är fritt från skadlig påväxt och på så sätt ger ni ert tak en längre livslängd och ett nytt fräscht resultat. I längden sparar du alltså pengar på att hålla dina tak rena och fina! Kombinera gärna med en takmålning.

Rent tak direkt

Imponera på dina grannar med ett rent och fräscht tak direkt!

Noggrann städning

Efter en taktvätt städar vi alltid noggrant undan efter oss!

Alg- & mossbehandling ingår

Du får alltid vår effektiva alg- och mossbehandling på köpet!

Ring oss idag för en fri offert & Besiktning av ditt tak