Takmålning

Måla om taket med marknadens längsta garanti på 10 år

Bäst omdöme 10 år i rad

Med 5/5 i betyg 10 år i rad är vi erkänt proffsiga på det vi gör!

Goda referenser i hela Skåne

Vi har goda referenser i hela skåne från väletablerade företag!

10 års garanti

Vi erbjuder service av toppkvalité & lämnar marknadens längsta garanti!

Ring oss idag för en fri offert & Besiktning

Vi målar takpannor i hela södra sverige

Hustvättarna i Malmö är proffs på takmålning, och målning av olika sorters tak. Vi har flera års erfarenhet och använder beprövade metoder för ett lyckat resultat av er takmålning. Vi utför målning av betongpannor, målning av tegelpannor och målning av plåttak m.fl. i hela södra Sverige. Med Malmö som bas har vi kunder i Lund, Helsingborg, Göteborg, Stockholm, Jönköping som exempel

Målning av takpannor ställer höga krav på kompetens, erfarenhet, utförande. Vi är ett av Sveriges främsta företag på att måla betongpannor, måla tegelpannor och måla plåttak och har över 500 målade tak i regionen med 100% nöjda kunder!

 

Målar om tak med långvarigt resultat

Vi använder marknadens mest kvalitativa produkter för ett hållbart och långvarigt resultat vilket är en nyckelfaktor för lång livslängd. Vi målar även andra detaljer på taket så som målning av vindskivor, målning av hängrännor, målning av stuprör, målning av vindskiveplåtar, målning av takfönster, målning av takstege, målning av ventilationsrör med mera.

Kontakta oss!

Jag önskar offert på:

Svart

Antracit

Grå

Brun

Röd

Tegel

Svart

Antracit

Grå

Brun

Röd

Tegel

Rena tak med oss | Hustvättarna

Varför ska du måla dina takpannor

Takmålning, takmålning, takmålning. Vad är hela grejen med det egentligen? Varför är det så viktigt? Det är ekonomiskt smart!

Varför är det ekonomiskt smart? Jo, med tiden så slits ytskiktet ner på dina takpannor. Sol, regn, snö, vind och olika typer av påväxt bryter ner ytskiktet och tar bort takpannans funktion.
Med ett försämrat ytskydd riskerar man att även tätskiktet under takpannorna tar skada och på sikt kan det orsaka både fuktskador och andra typer av kostsamma skador.

Genom en utförlig taktvätt och takmålning återställs takets grundskydd, och takpannorna får ett förnyat skydd. Detta leder till ett hållbart och tryggt tak med flera års livslängd.

Marknadens längsta garanti 10 år

Vi lämnar marknadens längsta garanti på hela 10 år på vår takmålning. Med ett av Europas största företag inom tillverkning av färg har vi tagit fram den bästa färgen för bästa möjliga takmålning i vårt svenska och nordiska klimat.

Tack vare beprövade metoder och flera års kompetens inom målning av tak och takpannor ser vi till att våra kunder får det absolut bästa upplägget för sina takpannor.

Takmålning i svart, vitt, grått, brun, rött & tegel | hustvättarna

Ring oss idag för en fri offert & Besiktning