Om Hustvättarna

Hustvättarna är ett av Sveriges främsta företag inom takvård, taktvätt, fasadtvätt och sedan starten 2010 har målet varit tydligt.

 

Det självklara valet av takvård för alla villaägare & företag i söra Sverige!

Specialiserade på TAKTVÄTT Med tuffa förutsättningar

Hustvättarna är auktoriserade experter inom högtryckstvätt på tak och takmålning. Hustvättarna utför bland annat taktvätt, takmålning och fasadtvätt till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar (BRF) och fastighetsbolag.

Hustvättarna är specialiserade på tuffa förutsättningar och kan tvätta bort mossa på ditt tak, rengöra takpannor, och genomföra en takrengöring på att professionellt sätt. Hustvättarna rengör takpannor och tvättar bort alger, mossa, lav och annan typ av påväxt på ditt tak. Taktvätt är en av våra populäraste tjänster tillsammans med vår fasadtvätt.

 

Hustvättarna, vi tvättar tak, fasad & mark
Tvätta dina tak med oss | Hustvättarna

Med TAKMÅLNING – har VI marknadens längsta garanti

För de som har tagit bort mossa på sitt tak, rekommenderar vi att man genomför en takmålning.

Fördelarna med att måla takpannor är många. Takmålning bidrar till att man förstärker takpannorna och återskapar ett nytt ytskydd. Takmålning ger även taket ett nytt fräscht utseende. Takmålning är en trygghet för ditt hus och att måla takpannorna förlänger livslängden på ert takmed marknadens längsta garanti från oss på Hustvättarna.

Vi är utbildade med hög säkerhet

Hustvättarna rengör på djupet och kan med vår specialistkompetens även tvätta bort kraftigt nedsmutsade och förorenade ytor som tex tegelfasad, putsad fasad, träfasad, takpannor. Hustvättarna utför både taktvätt av betongpannor såväl som taktvätt av tegelpannor.

Vår fasadtvätt utförs på ett kontrollerat sätt där vi ser till att tvätta husfasaden, med våra olika typer av fasadtvätt. Vi utför bland annat algtvätt, mögeltvätt, målartvätt och klassisk högtryckstvätt.

Fasadrengöring och taktvätt ställer höga krav på utbildning, säkerhet, och teknik för att se till att rätt typ av fasadtvätt eller taktvätt genomförs. Vi rekommenderar att man anlitar Hustvättarna för att tvätta sitt hus oavsett om det gäller att tvätta bort mossa på tak, eller tvätta putsad fasad.

 

Taktvätt i hela Södra SVerige

Hustvättarna har ett stort upptagningsområde för våra taktjänster. Vi tvättar & målar tak, nockbandsbyten, men utför även fasadtvättmark & stentvätt samt klottersanering. Med vår långa erfarenhet och kunskap har vi idag kunder över hela södra Sverige och goda refeserner i:

  • Skåne – Malmö, Lund, Helsingborg, Tomelilla
  • Blekinge – Kristianstad,  Karlskrona
  • Småland – Växjö, Jönköping, Kalmar
  • Halland – Halmstad
  • Göteborg
  • Stockholm

Tveka inte att höra av dig – Vi lovar att du kommer bli nöjd!

Taktvätt i södra sverige med oss | Hustvättarna