Företag & BRF

Heltäckande fasad- & taklösningar samlade hos Hustvättarna

Vi tar hand om företag eller BRF fasad-, tak- & markytor

Hustvättarna är ett av Skånes främsta företag inom vår branch, med flera års erfarenhet och några av regionens största kunder. Står ni i valet av att byta, rengöra, snygga till tak, fasader eller markytor men vet hur man gör? Vi på hjälper er hela vägen på ett snabbt, enkelt & professionellt sätt. Ni behöver inte leta längre då vi är en perfekt samarbetspartner till BRF för taktvätt, fasadtvätt & markytor som gångar och entrér.

Komplett leverantör av Fasad- & takskötsel

Vi är en helhetslösning för företag & bostadsrättsföreningar (BRF). Vi tar hand om er fasad, tak och markytor. Ett samtal bort så hjälper vi er att förenkla skötsel av er fastighet. Genom att ni endast har en kontaktpunkt oberoende om det gäller att tvätta taket eller fasaden, måla om taket eller rengöra markytor hjälper vi er.
Enkelt, smart & ekonmiskt!

Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa er

Heltäckande lösningar

Bekymmersfritt upplägg

Snabb problemhantering

Miljömedvetet arbetssätt

Kvalitetssäkrat arbete

Villkor enligt ABT06

Vi är din trygghet när du ska tvätta ditt hus

Kontakta oss idag för en fri offert och besiktning!

Jag önskar offert på:

BRF med rena tak i södra Sverige | Hustvättarna

Taktvätt – BRF – Skanör

Objekt: Brf
Ort: Skanör
Yta: 3100 kvm
Utfört: 2018

Uppdrag
Vi har utfört tvätt av takpannorna för en bostadsrättsförening i Skanör tillsammans med förebyggande och långtidsverkande alg- och mossbehandling.
Utöver taktvätten har vi även sett till att rensa alla hängrännor och spola rent i stuprör.

Taktvätt – Rope Access – BRF –  Lund

Objekt: Brf
Ort: Lund
Yta: 11.000 kvm
Utfört: 2019

Uppdrag
Taktvätt för en BRF i Lund med Rope Access – Reparbeta där inte lift eller ställning räcker till.
Ett smidigare, smartare och mer flexibelt alternativ för att tvätta av Höghustornen.
Taktvätten är en del av ett större projekt inför ett kommande måleriarbete.

Takvätt för BRF | Hustvättarna

Taktvätt – BRF –  Svedala

Objekt: Brf
Ort: Svedala
Yta: 5200 kvm
Utfört: 2020

Uppdrag
En BRF i Svedala hade under ganska lång tid haft problem med orena tak och behövde komplett taktvätt samt alg- & mossbehandling vilket vi kunde ordna åt dem.

Utöver taktvätten har vi även målat alla plåtdetaljer på taken så som ventilationstrattar, avrinningsplåtar, huvar, och kupor.

Taktvätt – BRF – Staffanstorp

Objekt: Brf
Ort: Staffanstorp
Yta: 5200 kvm
Utfört: 2020

Uppdrag
Vi blev kontaktade av en BRF i Staffanstorp som önskade hjälp med att utföra taktvätt av takpannorna och begränsa uppkomsten av alger och mossa i framtiden. Självklart tog vi hand om att rengöra alla hängrännor och stuprör när vi ändå var uppe på taket.

Tak- & fasadtvätt för BRF | Hustvättarna

Plåtmålning – BRF – Lund

Objekt: Bostadsrättförening
Ort: Lund
Yta: 11000 kvm
Utfört: 2020

Uppdrag
Vi har utfört plåtmålning i Lund då vi blev kontaktade av en BRF som behövde vår hjälp. Men snygga och rena plåtdelar tillsammans med rent tak fick hela bostadrättföreningen ett rejält lyft. Vi såg även till att ge en grundlig behandling med grundskydd, impregnering och ytskydd för att arbetet ska bestå år efter år.

 

Rent tak på din BRF | Hustvättarna
BRF med rena & hållbara tak | Hustvättarna

Takmålning – BRF – Malmö

Objekt: Brf
Ort: Malmö
Yta: 11000 kvm
Utfört: 2020

Uppdrag
För en Malmös största BRF har vi utfört takmålning av betongpannpr för att ge staden en lite vackrare och renare vy. 

Taket har genomgått våra olika behandlingar mot ett förnyat tak där bland annat taktvätt, grundskydd, impregnering och ytskydd ingår! Ett arbete som kommer hålla i många många år framåt, det kan vi garantera.

Taktvätt – BRF – Lund

Objekt: Brf
Ort: Lund
Yta: 20.000 kvm
Utfört: 2020

Uppdrag
Vi har utfört tak- samt fasadtvätt till denna bostadsrättsförening i Lund om totalt 20.000 kvm. I anslutning till tvätt har inspektion, reparation, samt byte av takpannor skett. Utöver taktvätt har även långtidsverkande skyddsbehandling utförts.

Tvättar takt åt BRF i södra Sverige | Hustvättarna
Ren fasad, rent tak med oss | Hustvättarna

Fasadtvätt – BRF – Lomma

Objekt: Brf
Ort: Lomma
Yta: 2800 kvm
Utfört: 2018

Uppdrag
Vi har utfört fasadtvätt av 2 st. fastigheter till BRF i Lomma. Hårt utsatta ytor på grund av fastigheternas läge har ställt höga krav på rätt behandling.

Förbehandling, skonsam tvätt samt en skyddande efterbehandling är den del av vår fasadtvätt premium som beställaren har önskat.

Balkongtvätt – BRF – Lund

Objekt: Brf
Ort: Lund
Yta: 1800 kvm
Utfört: 2018

Uppdrag
Till denna förening har vi tvättat av alla balkongfronter som den del av ett större underhållsarbete.

Balkonger har tvättats av från alger smuts mögel och olika typer av föroreningar.

Efter tvätt har ytorna behandlats med förebyggande skyddsbehandling mot ny påväxt.

Taktvätt åt BRF | Hustvättarna

Takmålning – BRF – Lomma

Objekt: Brf
Ort: Lomma
Yta: 4200 kvm
Utfört: 2019

Uppdrag
Vi har utfört takmålning av betongpannor till denna bostadsrättsförening i Lomma. Det tidigare slitna och nedbrutna taket fick ett nytt lyft och förnyad livslängd tack
vare vår specialanpassade takmålning där bland annat en ny fräsch kulör togs fram.

Taket har genomgått våra olika behandlingar mot ett förnyat tak där bland annat taktvätt, grundskydd, impregnering och ytskydd ingår!

Fasadtvätt – Fastighet – Malmö

Objekt: Fastighet
Ort: Malmö
Yta: 400 kvm
Utfört: 2019

Uppdrag
Fasadtvätt inför målning. Här har vi utfört specialanpassad fasadtvätt till denna fastighet på gågatan i Malmö inför kommande ommålning.

Vår 3 stegsmetod ser till att fasaderna rengörs på bästa möjliga sätt för ett rent, skonsamt och hållbart resultat.

Fasadtvätt – BRF – Malmö

Objekt: Brf
Ort: Malmö
Yta: 1200 kvm
Utfört: 2019

Uppdrag
Här har vi utfört specialanpassad fasadtvätt till denna fastighet på gågatan i Malmö.

Vår 3 stegsmetod ser till att fasaderna rengörs på bästa möjliga sätt för ett rent, skonsamt och hållbart resultat.

Våra tjänster inom tak-, fasad- & markytor

Hustvättarna är på proffs på fasadtvätt och har flera år i branschen och några av regionens största kunder så som, Hsb, Riksbyggen, Skanska mfl.

Läs mer

Hustvättarna är på proffs på fasadtvätt och har flera år i branschen och några av regionens största kunder så som, Hsb, Riksbyggen, Skanska mfl.

Vi på Hustvättarna genomför Fasadtvätt på ett professionellt sätt, med tydliga rutiner, kvalitativa metoder och ett väl genomfört arbete från start till mål.

Vi utför fasadtvätt på alla typer av fasader. Putsfasader, träfasader, plåtfasader och tegelfasader.

Vi på Hustvättarna tvättar allt från balkongrenoveringar som skall rengöras till omfogningar på tegelfasader som skall eftertvättas.

Vi har erfarenhet och kompetens för att hjälpa ert företag eller bostadsrättsförening med er fasadtvätt. Vi lämnar tips och rekommendationer på hur genomförande och resultat ska nås och upprättar en smart och trygg lösning för er fasadtvätt.Vi använder marknadens bästa maskiner och kan med vår erfarenhet tvätta er fasad på ett tryggt och säkert sätt med bra resultat.

Tvätta ert tak och investera långsiktigt i er fastighet. Ta bort mossa och annan oönskad påväxt med vår professionella taktvätt.

Läs mer

Vi på Hustvättarna använder marknadens bästa maskiner och arbetar enligt branschens riktlinjer för ett tryggt och säkert genomförande med bästa resultat och kvalitet för er taktvätt.

Kontinuerlig och löpande uppföljning under projektets gång och avslutande besiktning ger er bästa möjliga information och status för er taktvätt.

Med vår taktvätt säkerställer ni att huset får det underhåll och takvård som behövs.

Vi tvättar bort mossa alger, lav och alla annan påväxt från ert tak. Vi behandlar alla tvättade ytor med förebyggande takbehandling för ett långsiktigt resultat.

Vi kontrollerar vattenavrinning och lager och byter eventuellt trasiga takpannor. Boka er taktvätt med oss för ett garanterat resultat och ett bekymmersfritt upplägg.

Hustvättarna är proffs på takmålning, och målning av olika sorters tak.Vi har flera års erfarenhet och använder beprövade metoder för ett lyckat resultat av er takmålning.

Läs mer

Vi utför takmålning på betongpannor,målning av tegelpannor och målning av plåttak m.fl.

Målning av takpannor ställer höga krav på kompetens, erfarenhet, utförande.Vi är ett av Sveriges främsta företag på att måla betongpannor, måla tegelpannor och måla plåttak och har över 500 målade tak i regionen med 100% nöjda kunder!

Vi använder marknadens mest kvalitativa produkter för ett hållbart och långvarigt resultat vilket är en nyckelfaktor för lång livslängd.

Vi målar även andra detaljer på taket så som målning av vindskivor, målning av hängrännor, målning av stuprör, målning av vindskiveplåtar, målning av takfönster, målning av takstege, målning av ventilationsrör med mera.

Ring oss idag för en fri offert & Besiktning