Företag & BRF

Fasadtvätt

Fasad- och taktvätt

Hustvättarna är på proffs på fasadtvätt och har flera år i branschen och några av regionens största kunder så som, Hsb, Riksbyggen, Skanska mfl.

Vi på Hustvättarna genomför Fasadtvätt på ett professionellt sätt, med tydliga rutiner, kvalitativa metoder och ett väl genomfört arbete från start till mål.

Vi utför fasadtvätt på alla typer av fasader. Putsfasader, träfasader, plåtfasader och tegelfasader.

Läs mer

Vi på Hustvättarna tvättar allt från balkongrenoveringar som skall rengöras till omfogningar på tegelfasader som skall eftertvättas.

Vi har erfarenhet och kompetens för att hjälpa ert företag eller bostadsrättsförening med er fasadtvätt. Vi lämnar tips och rekommendationer på hur genomförande och resultat ska nås och upprättar en smart och trygg lösning för er fasadtvätt.Vi använder marknadens bästa maskiner och kan med vår erfarenhet tvätta er fasad på ett tryggt och säkert sätt med bra resultat.

Taktvätt

Högtryckstvättning av tak i Skåne.

Tvätta ert tak och investera långsiktigt i er fastighet. Ta bort mossa och annan oönskad påväxt med vår professionella taktvätt.

Vi på Hustvättarna använder marknadens bästa maskiner och arbetar enligt branschens riktlinjer för ett tryggt och säkert genomförande med bästa resultat och kvalitet för er taktvätt.

Kontinuerlig och löpande uppföljning under projektets gång och avslutande besiktning ger er bästa möjliga information och status för er taktvätt.

Läs mer

Med vår taktvätt säkerställer ni att huset får det underhåll och takvård som behövs.

Vi tvättar bort mossa alger, lav och alla annan påväxt från ert tak. Vi behandlar alla tvättade ytor med förebyggande takbehandling för ett långsiktigt resultat.

Vi kontrollerar vattenavrinning och lager och byter eventuellt trasiga takpannor. Boka er taktvätt med oss för ett garanterat resultat och ett bekymmersfritt upplägg.

Takmålning

Villa där takmålning utförts

Hustvättarna är proffs på takmålning, och målning av olika sorters tak.Vi har flera års erfarenhet och använder beprövade metoder för ett lyckat resultat av er takmålning.Vi utför takmålning på betongpannor,målning av tegelpannor och målning av plåttak m.fl.

Målning av takpannor ställer höga krav på kompetens, erfarenhet, utförande.Vi är ett av Sveriges främsta företag på att måla betongpannor, måla tegelpannor och måla plåttak och har över 500 målade tak i regionen med 100% nöjda kunder!

Läs mer

Vi använder marknadens mest kvalitativa produkter för ett hållbart och långvarigt resultat vilket är en nyckelfaktor för lång livslängd.

Vi målar även andra detaljer på taket så som målning av vindskivor, målning av hängrännor, målning av stuprör, målning av vindskiveplåtar, målning av takfönster, målning av takstege, målning av ventilationsrör med mera.

Klottersanering

Vi skyddar er fasad och förebygger nytt klotter.

Hustvättarna använder marknadens bästa och vanligaste klotterskydd.

Läs mer

Klotterskydd används för att förebygga nytt klotter. Med ett effektivt klotterskydd, skyddar man fasaden, samt att man gör saneringen av nytt klotter lättare.

Olika fasader kräver olika typer av skydd och där tar vi fram det skydd som lämpar sig bäst för er fasad.

Klotterskydd

Klottersanering utan dröjsmål.

Löpande under håll och kontinuerlig översyn av era fasader är nyckeln till renare fasader!

Läs mer

Klotteravtalet innebär att vi inom angiven tid kommer ut och tar bort klotter samt lägger på nytt klotterskydd. Beställaren gör en anmälan om vart klottrets finns, resten sköter vi. När klottret är borttaget och ytan är behandlad, skickar vi en bekräftelse till beställaren på att uppdraget är utfört. Svårare än så är inte klotteravtalet.

Impregnering

Med vår impregnering får ni en vattenavvisande yta som håller sig fri från fukt, smuts och diverse annan kontaminering.

Läs mer

Vår impregnering skyddar även tegel och andra mineraliska fasader och tak. Impregnering på tegel och betong skyddar både era estetiska och finansiella värden.

Exempel på utförda projekt

Taktvätt Bostadsrättsförening Höken Hustvättarna

Brf Höken

Objekt:Bostadsrättsförening
Uppdrag:Taktvätt, Fasadtvätt
Yta:2500kvm
Utfört:November 2018
Taktvätt Region Skåne Hustvättarna

Region Skåne

Objekt:Fastighet
Uppdrag:Taktvätt
Yta:3500kvm
Utfört:December 2018

Ring oss idag för en fri offert & besiktning!
040-23 23 66