Takbehandling mot mossa

Taktvätt utan högtryck – skonsam t för ditt tak!

Rent tak direkt

Imponera på dina grannar med ett rent och fräscht tak direkt!

Noggrann städning

Efter en taktvätt städar vi alltid noggrant undan efter oss!

Alg- & mossbehandling

Du får alltid vår effektiva alg- och mossbehandling!

Ring oss idag för en fri offert & Besiktning av ditt tak

Bli kvitt takmossan med vår populära takbehandling

Visste du att takets främsta fiende är påväxt? Mossa, alger och övrig påväxt sliter på takets ytskikt med risk för omfattande och dyra skador som följd. Detta är något din normala försäkring nästan aldrig täcker. Vi på Hustvättarna erbjuder en skonsam, miljövänlig och kostnadseffektiv takbehandling för att bli av med mossa och annan påväxt på taket.

Prisvärd takbehandling i södra Sverige

Hustvättarna är proffs på takbehandlingar av alla dess slag och arbetar i hela södra Sverige. Med flera års kompetens ser vi till att ditt tak får den vård det förtjänar –  för det ska inte bara bli rent, det ska vara miljövänligt och prisvärt! Vi erbjuder även andra tjänster som fasadtvätt och takmålning för ett extra hållbart och vackert tak.

Kontakta oss för taktvätt!

Jag önskar offert på:

Skonsam behandling utan högtryck

Med en takbehandling från Hustvättarna behöver vi inte använda oss utav högtryckstvätt. Denna takbehandling är därför den skonsammaste behandlingen ute på marknaden och går till på följande vis:

1. Först tas mossa och annan löst sittande påväxt bort manuellt.

2. Därefter behandlar vi taket med ett effektivt, miljövänligt och skonsamt behandlingsmedel som både avlägsnar och motverkar ny påväxt.

3. Sedan rensar vi hängrännor och stuprör, och städar upp nedfallen smuts.

4. KLART! Påväxten dör – väder och vind löser resten
Blåst, regn och snö avlägsnar den döda påväxten

Ett långvarigt resultat – ett smart val

För oss är det viktigt att du som kund får ett långvarigt och kostnadseffektivt resultat. Med Hustvättarnas takbehandling kommer taket vara fritt från påväxt i flera år år. Kontinuerligt underhåll och återkommande behandlingar gör att mossan aldrig igen kommer tillbaka! När det är dags kontaktar vi dig om en tilläggsbehandling och efterkontroll av taket.

Ring oss idag för en fri offert & Besiktning av ditt tak