Fasadtvätt i Södra Sverige

För en hållbar fasad – år efter år

Rent & fräscht utseende

En tvätt av er fasad gör mycket för helhetsintrycket på ert hus eller fastighet!

Förebygger skador

Tänk smart! Slipp dyra omkostnader i framtiden – tvätta din fasad!

Längre livslängd

Med vår fasadtvätt får du inte bara en ren fasad utan bidrar till en längre livslängd av den också!

Ring oss idag för en fri offert & Besiktning

Vi är proffs på fasadtvätt

Vi tvättar alla typer av fasader. Putsfasad, tegelfasad, plåtfasad, träfasad.

Vi använder beprövade metoder och ett varsamt arbetssätt. Hustvättarnas fasadtvätt anpassas för varje enskilt objekt. Vi anpassar arbetstryck, temperatur och vattenflöde för att nå maximala resultat av fasadtvätten.

Vi tvättar bort alger smuts, avgaser och föroreningar från er fasad allt för att hålla den så ren och undvika framtida bekymmer.

 

Kontakta oss!

Jag önskar offert på:

Förebygg framtida skador på fasaden

Det finns många anledningar till att en fasad på en byggnad eller hus blir smutsigt. Det kan vara allt från väder & vind som över tid får fäste och gör utsidan smutsig, eller så har du lekande barn i området som älskar att spela fotboll och din vägg blir ett perfekt bollplank. Vad än anledningarna är till att din fasad har blivit smutsig så kan vi hjälpa dig att göra den ren och fin igen. Vi förbehandlar ytan innan fasadtvätten genomförs för att lösa upp hårt sittande smuts och på så sätt nå ett bättre resultat.

Fasadtvätt förebygger framtida skador genom att smutsen inte får chans att tränga djupare in i din vägg och fasad vilket kan ge upphov till större problem längre fram och ger fasaden ett fräsch utseende. Det är allltså klokt att låta tvätta sitt hus eller byggnad även på utsidan för att behålla värdet och slippa framtida problem med en ful och trasig fasad

Passa på att kombinera med vår taktvätt!

En trygg & proffesionell lösning

Klimat, väder och vind påverkar våra hus med oönskad påväxt som följd. Vi på Hustvättarna tvättar bort både alger och smuts från er fasad oavsett om det är en tegelfasad eller putsfasad. Varje typ av fasad ställer olika krav på genomförandet. Med våra metoder får ni en trygg lösning för er fasad och ett bra resultat.

Vi på Hustvättarna har många års erfarenhet av att tvätta fasader i alla möjliga miljöer. Med vår erfarenhet av den skånska slätternas hårda vindar och salta vatten som blåser in infrån havet, eller avgaser från bilarna som ständigt passerar utanför bostaden eller kontoret står vi redo att tvätta alla sorters fasader.

Vi erbjuder snabb, effektiv & prisvärt fasadtvätt

Till privatpersoner, företag och BRF

Ren fasad, rent tak med oss | Hustvättarna

Ring oss idag för en fri offert & Besiktning