Tak-och fasadbehandling

Rent & fräscht

En tvätt av tak och fasad gör mycket för helhetsintrycket på ert hus eller fastighet!

Förebygger skador

Tänk smart och slipp dyra omkostnader i framtiden.

Alg- & mossbehandling ingår

Du får alltid vår effektiva alg- och mossbehandling på köpet!

Ring oss idag för en fri offert & Besiktning

Vi erbjuder Sveriges största tjänst mot påväxt

Från 2.995 kr

Upp till 200 kvm yta

Proffesionell tak-och fasadbehandling

Visste du att takets främsta fiende är påväxt? Mossa, alger och övrig påväxt sliter på takets ytskikt med risk för omfattande och dyra skador som följd. Detta är något din normala försäkring nästan aldrig täcker. Vi på Hustvättarna erbjuder en skonsam, miljövänlig och kostnadseffektiv takbehandling för att bli av med mossa och annan påväxt på taket.

Vi behandlar alla typer av fasader. Putsfasad, tegelfasad, plåtfasad, träfasad.

Vi använder beprövade metoder och ett varsamt arbetssätt. Hustvättarnas fasadtvätt anpassas för varje enskilt objekt. Vi anpassar arbetstryck, temperatur och vattenflöde för att nå maximala resultat av fasadtvätten.

Vi tvättar bort alger, smuts, avgaser och föroreningar från er fasad allt för att hålla den så ren och undvika framtida bekymmer.

Kontakta oss för bokning!

Jag önskar offert på:

Rengör på djupet – Ekonomiskt smart

En professionell taktvätt via oss bidrar till att hålla ert tak friskt och rent på djupet. Taket har som syfte att skydda våra hus och behöver därmed omvårdnad för att inte skadas. Med en Grön-fri behandling minskar ni risken att alger, mossa, lav och annan typ av påväxt på takpannorna kommer tillbaka.

En regelbunden rengöring av taket har inte bara en förebyggande effekt mot skador och påväxt. En taktvätt bidrar även till att bevara skyddsbeläggningen på taket, men framförallt är det en stor ekonomisk vinning för er om det inte har hunnit gå för långt, då ni slipper lägga nytt tak. Ni sparar alltså pengar på att regelbundet tvätta taket och vi rekommenderar även professionell taktvätt i förebyggande syfte för att förlänga livslängden på det.

Beroende på vad för typ av tak och vilka förutsättningar ni har kan det handla om ett par gånger om år eller var tredje till fjärde år. Sånt som kan påverka ert tak negativ är allt från väderläge till om taket är i plåt eller takpannor. Är huset beläget nära havet? Eller är det på en öppen slätt? Sådana faktorer kan spela in för hur länge ett tak håller. När ni anlitar oss hjälper vi självklart till med rådgivning och lösningar utifrån era behov. Förhindra skadorna innan det är för sent, låt oss tvätta ditt tak!

Tvätta dina tak med oss | Hustvättarna
Takvätt för BRF | Hustvättarna

Förebygg skador –
slipp dyra kostnader

Det finns många anledningar till att en fasad på en byggnad eller hus blir smutsigt. Det kan vara allt från väder & vind som över tid får fäste och gör utsidan smutsig, eller så har du lekande barn i området som älskar att spela fotboll och din vägg blir ett perfekt bollplank. Vad än anledningarna är till att din fasad har blivit smutsig så kan vi hjälpa dig att göra den ren och fin igen. Vi förbehandlar ytan innan fasadtvätten genomförs för att lösa upp hårt sittande smuts och på så sätt nå ett bättre resultat.

Fasadtvätt förebygger framtida skador genom att smutsen inte får chans att tränga djupare in i din vägg och fasad vilket kan ge upphov till större problem längre fram och ger fasaden ett fräsch utseende. Det är allltså klokt att låta tvätta sitt hus eller byggnad även på utsidan för att behålla värdet och slippa framtida problem med en ful och trasig fasad.