Proffesionell taktvätt

En trygghet för ditt hus och din ekonomi

Hustvättarna är proffs på taktvätt och tvätt av olika typer av takpannor och taktyper. Vi utför taktvätt på bland annat betongpannor, tegelpannor, papptak och plåttak. Med beprövade taktvättsmetoder och flera års kompetens inom taktvätt är vi ett av Sveriges främsta företag på att tvätta tak. Undvik problem och ge ert tak en trygg lösning. Förebygg framtida skador och boka er taktvätt med Hustvättarna i Malmö. Vi utför taktvätt i hela södra Sverige.

Hustvättarna i Sverige AB

4,9 av 5 – Baserat på 20 recensioner

Ta del av ett urval av kundrecensioner nedan ↓

Alexander

Måste säga att mina förväntningar överträffades. Marcus hade lovat en hel del på telefon men att hela taktvätten skulle gå så smidigt och att allt blev precis exakt som förutsagt imponerade mig. Därför är nu även takmålningen bokad. Tack för bra hantverk, det är ju ingen självklarhet nu förtiden…

Monica

Taktvätt och takmålning beställdes och har utförts proffsigt och noggrant. Täckning av fönster och fastighet samt efterstädning perfekt. Sist men inte minst så trevligt bemötande av killarna, fantastiskt. Ett STORT TACK! 100% nöjd.Vi rekommenderar Hustvättarna på det varmaste

Hans-Owe

Grabbarna som kom från Hustvättarna för att rengöra vårt tak gjorde ett fantastiskt bra jobb. De skyddade de ytor som var möjligt, tvättade taket grundligt, städade bort allt skräp och behandlade taket mot nya angrepp. Jag kan med varm hand rekommendera Hustvättarna.

Boka taktvätt →

Vi rengör tak i södra Sverige

Vi på Hustvättarna är experter på taktvätt, men vi är också extremt nogranna med vår service. Detta gör att vi vill hjälpa så många som möjligt och rör oss i stora områden för att tvätta tak. Vi hjälper tvättar tak bland annat i:

  1. Skåne – Malmö, Lund, Helsingborg, Kristianstad
  2. Blekinge – Karlskrona, Ronneby
  3. Småland – Växjö, Jönköping, Kalmar
  4. Halland – Halmstad
  5. Göteborg
  6. Stockholm

Boka taktvätt →