FÖREBYGG FRAMTIDA SKADOR PÅ FASADEN

För en hållbar fasad – år efter år

Vi tvättar alla typer av fasader. Putsfasad, tegelfasad, plåtfasad, träfasad. Vi använder beprövade metoder och ett varsamt arbetssätt. Hustvättarnas fasadtvätt anpassas för varje enskilt objekt. Vi anpassar arbetstryck, temperatur och vattenflöde för att nå maximala resultat av fasadtvätten.

Vi tvättar bort alger smuts, avgaser och föroreningar från er fasad allt för att hålla den så ren och undvika framtida bekymmer.

Hustvättarna i Sverige AB

4,9 av 5 – Baserat på 20+ recensioner

Ta del av ett urval av kundrecensioner nedan ↓

Alexander

Måste säga att mina förväntningar överträffades. Marcus hade lovat en hel del på telefon men att hela taktvätten skulle gå så smidigt och att allt blev precis exakt som förutsagt imponerade mig. Därför är nu även takmålningen bokad. Tack för bra hantverk, det är ju ingen självklarhet nu förtiden…

Monica

Taktvätt och takmålning beställdes och har utförts proffsigt och noggrant. Täckning av fönster och fastighet samt efterstädning perfekt. Sist men inte minst så trevligt bemötande av killarna, fantastiskt. Ett STORT TACK! 100% nöjd. Vi rekommenderar Hustvättarna på det varmaste

Hans-Owe

Grabbarna som kom från Hustvättarna för att rengöra vårt tak gjorde ett fantastiskt bra jobb. De skyddade de ytor som var möjligt, tvättade taket grundligt, städade bort allt skräp och behandlade taket mot nya angrepp. Jag kan med varm hand rekommendera Hustvättarna. 

Boka fasadtvätt →

RENA FASADER I SVERIGE

En ren fasad gör en enorm skillnad, oberoende om det är på hemmet eller på kontoret –  det blir mycket trevligare. Dessutom håller fasaden mycket längre. Vi tvättar fasader främst i södra Sverige så som:

  1. Skåne – Malmö, Lund, Helsingborg, Kristianstad
  2. Blekinge – Karlskrona, Ronneby
  3. Småland – Växjö, Jönköping, Kalmar
  4. Halland – Halmstad
  5. Göteborg
  6. Stockholm

Boka fasadtvätt →